Wednesday, February 23, 2011

Hollywood Celebrity Aida Yespica Leatest News Here


Modelul venezuelean Aida Yespica (28 de ani), o devoratoare de fotbalisti în Italia, s-a desparţit recent de fundasul Matteo Ferrari (31 de ani, Besiktaş Istanbul), cu care un copil Aron (2 ani).



”Sunt singura şi fericita”, declara manechinul de origine sud-americana.


Numai ca paparazzi revistei People, ediţia de Italia, au surprins-o pe Aida, la un restaurant din Milano, in compania mijlocaşului german de origine turcă Mesut Ozil (22 de ani, Real Madrid). ”Se naşte o relaţie sau e un flirt nevinovat?”, se întreba presa peninsulara, însa ”People” susţine ca are raspunsul. I-au fotografiat pe cei doi de mai multe ori împreuna ai nu au publicat nimic pana nu au avut certitudinea ca cei doi sunt împreuna.

In urma cu cinci ani, fotomodelul Aida Yespica 1i luase minţile lui Adrian Mutu, atacantul, pe atunci la Juventus, fiind surprins de paparazzi furisandu-se in casa acesteia când iubitul ei din acea perioada nu era acasa!


Conform presei italiene, premierul italian Silvio Berlusconi a curtat-o intens pe sud-americanca şi chiar a iesit la întâlniri romantice secrete cu ea. În 2007, sotia politicianului l-a facut pe Silvio sa-si ceara scuze public, dupa ce la un dineu îi spusese acesteia ”Cu tine as merge oriunde, Aida!”.


No comments:

Post a Comment